ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Χρήστος Θηβαίος: Ήμαρτον πια με αυτά που ζούμε /

Χρήστος Θηβαίος: Ήμαρτον πια με αυτά που ζούμε



Δημοσιεύθηκε: 31.05.11 07:26
«Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτό που ζούμε» δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Θηβαίος, ο οποίος ζει εδώ και χρόνια στα Εξάρχεια μαζί με την οικογένειά του.
«Κέντρο επιμένω, κέντρο επιλέγω, κέντρο θέλω να ζω. Αγαπώ το κέντρο της Αθήνας και δεν το αλλάζω. Βέβαια, με φοβίζει ότι ασκεί βία. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτό που ζούμε. Έχω δύο παιδιά και προσπαθώ να τους εξηγήσω την κατάσταση, χωρίς όμως να τα τρομοκρατώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να σκέφτομαι, όταν πάω τα παιδιά μου στο πάρκο να παίξουν, αν θα βρεθούν συντροφιά με μικρά από το Πακιστάν, τη Σομαλία κ.α. Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες αλλά αυτοί που έχουν επιτρέψει αυτόν τον τρόπο διαβίωσης. Κάποιες γειτονιές σήμερα δυστυχώς έχουν γκετοποιηθεί με την κατάσταση που επικρατεί. Κάποτε, μου άρεσε να πηγαίνω βόλτα με τα πόδια από την πλατεία Βάθη μέχρι τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στη Σοφοκλέους… Τώρα δεν μπορείς να περάσεις καν από εκεί. Όλοι σου λένε “πρόσεχε”, “φύλαγε την τσάντα σου”, “τα πράγματά σου”, “έχε το νου σου μη σου επιτεθεί κανείς και σε μαχαιρώσει”. Ήμαρτον πια».
Πηγή: espresso ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr Link:[http://www.gossip-tv.gr/story/107499/khrestos-thebaios-emarton-pia-me-auta-pou-zoume/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |