ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Εισαγγελείς – Ράμπο για τις διαφημιστικές /

Εισαγγελείς – Ράμπο για τις διαφημιστικές



Δημοσιεύθηκε: 19.05.11 13:10
Στους εισαγγελείς του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος ανατέθηκε η μεγάλη έρευνα για τις ύποπτες δραστηριότητες διαφημιστικών εταιρειών σε σχέση με τα ΜΜΕ και τις καταγγελίες για τη χειραγώγησή τους. Αφορμή για τη διενέργεια της Προκαταρκτικής εξέτασης στάθηκαν οι συνεχείς και εμπεριστατωμένες αποκαλύψεις του «Newsbomb.gr» σχετικώς με τη δράση ορισμένων διαφημιστικών εταιρειών. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις και τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ορισμένες διαφημιστικές εταιρείες εκμεταλλεύτηκαν τη δεινή οικονομική κατάσταση πολλών ΜΜΕ λάμβαναν επιστροφές της τάξης του 20% ή και μεγαλύτερες, αντί του προβλεπόμενου εκ του νόμου ποσοστού 9,9% επιστροφής κατά ανώτατο όριο.
Την εντολή για την διενέργεια της Προκαταρκτικής Εξέτασης είχε δώσει ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας, κ. Ιωάννης Σακελλάκος προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Ελένη Ράικου.
newsbomb.gr ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr Link:[http://www.gossip-tv.gr/story/104899/eisaggeleis-%E2%80%93-rampo-gia-tis-diaphemistikes/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |