ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Στο νοσοκομείο από ξυλοδαρμό 17 μετανάστες – 47 προσαγωγές (vid) /

Στο νοσοκομείο από ξυλοδαρμό 17 μετανάστες – 47 προσαγωγές (vid)



Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δεκαεννιά άτομα, οι δεκαεπτά εξ αυτών μετανάστες, από τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη (12/5) στο κέντρο της Αθήνας.



Σχετικά links
Εξακολουθούν να χτυπούν μετανάστες οι Χρυσαυγίτες (vid)
Οι δεκαεπτά μετανάστες ξυλοκοπήθηκαν άγρια από ακροδεξιούς το απόγευμα της ίδιας μέρας κατά τη διάρκεια πορείας που πραγματοποίησαν οι δεύτεροι.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή ωστόσο φέρουν τραύματα από τον ξυλοδαρμό.

Μόνο ένας από τους 19 τραυματίες παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, προσήχθησαν 40 Έλληνες και 7 αλλοδαποί εκ των οποίων η μια έγινε σύλληψη με την κατηγορία για σωματική βλάβη και φθορές.

Λίγο νωρίτερα, 2.000 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος τα ξημερώματα της Τρίτης.

Κατά τη διάρκεια της πορείας προς το δημαρχείο σημειώθηκαν επιθέσεις σε μετανάστες αλλά και συμπλοκές ανάμεσα σε αναρχικούς και ακροδεξιούς στην Αχαρνών στο ύψος της Βίλα Αμαλίας.

Η κατάσταση συνέχισε να είναι τεταμένη και μετά τη λήξη της πορείας με ακροδεξιούς να επιτίθενται σε μετανάστες ακόμη και μοτοσικλετιστές.

Η ίδια κατάσταση υπήρξε και την Τετάρτη (11/5) με επιθέσεις και προπηλακισμούς σε αλλοδαπούς ενώ ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής έκλεισαν τα μαγαζιά τους.

Μάλιστα, ακροδεξιοί προσπάθησαν να μπουν σε δυο κτήρια υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές αλλά τους εμπόδισε η αστυνομία.

Χρυσαυγίτες κυνηγούν μετανάστες by aggelosandreou ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://www.cosmo.gr/News/Hellas/322712.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |