ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Έκαναν τη νύχτα μέρα! /

Έκαναν τη νύχτα μέρα!



Όση νύχτα δεν φωτίστηκε από τα έξι αστέρια του βασιλιά Παναθηναϊκού φρόντισαν να κάνουν… μέρα οι φίλοι του στα Σπάτα!

Περισσότεροι από 3.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» έκαναν αγρυπνία στο «Έλ. Βενιζέλος» και -μέσα σε ντελίριο- γκρέμισαν τα τείχη του για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ευρώπης!

04:52 - Μετά κόπων και βασάνων (αυτά είναι... βάσανα), το πούλμαν καταφέρνει να προχωρήσει μέσα από το πλήθος και τελικά -μέσα σε αποθέωση- να αποχωρήσει. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης χαιρετά με χαρακτηριστική κίνηση «ευχαριστώ», δείχνοντας την καρδιά και πολλοί οπαδοί με μηχανάκια σχηματίζουν μια μίνι πομπή που θα συνεχίσει να ακολουθεί την αποστολή!

04:45 - Η κούπα τοποθετείται πίσω ακριβώς από το παρμπρίζ του λεωφορείου και οι "πράσινοι" οπαδοί -στη θέα της- αφιονίζονται ακόμα περισσότερο! Ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα για την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού στην Πόλη, ο κόσμος βλέπει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τραγουδά μαζί του και να του δείχνει με καμάρι το τριφύλλι στη μπλούζα του!

04:36 - Οι οπαδοί έχουν ακινητοποιήσει το πούλμαν και αφού αποθεώνουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, φωνάζουν ρυθμικά τα ονόματα όλων των παικτών. Οι τελευταίοι απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα και δεν σταματούν -μέσα από το λεωφορείο- να χαιρετούν και να ανταποδίδουν τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου!

04:31 - Το πούλμαν που μεταφέρει τους πρωταθλητές Ευρώπης φτάνει στην πύλη 7 και αυτόματα ανοίγουν οι πύλες της... κολάσεως! Οι περίπου 3.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού περικυκλώνουν σε χρόνο dt το όχημα και δημιουργούν πανδαιμόνιο με βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και συνθήματα!

04:15 - Δεν κρατιόταν που δεν κρατιόταν ο κόσμος που έχει μαζευτεί στα Σπάτα, η καθυστέρηση έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την κάψα του να αποθεώσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του. "Μυρίζοντας" πως πλησιάζει η στιγμή που θα... πλησιάσει το πούλμαν, η ατμόσφαιρα ανάβει όλο και περισσότερο από τα συνθήματα και τα βεγγαλικά.

03:55 - Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης βρίσκεται πια σε ελληνικό έδαφος και η προσμονή των φίλων του Παναθηναϊκού έχει οδηγήσει μια τεράστια μάζα τους να κατακλύσει το σημείο απ' όπου θα μπει το πούλμαν.

03:50 - Αυστηρές... συστάσεις πριν από λίγο στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με το σαφές σύνθημα "Ζοτς, ξεκόλλα, δεν είναι πια αστείο, μήνυση μας έκανε το αστεροσκοπείο". Με διαφορά το πιο πετυχημένο της βραδιάς!

03:45 - Κορυφώνεται η προσμονή των φίλων του Παναθηναϊκού, που ξεπερνούν πλέον τις 2.500. Η έντονη κινητικότητα της αστυνομίας... προδίδει ότι έχουμε μπει ήδη στην τελική ευθεία για την υποδοχή της πράσινης αποστολής.

03:25 - Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την προσγείωση των πρωταθλητών Ευρώπης έχει ξεκινήσει. Με το σύνθημα «τριφυλλάρα, είσαι τρέλα με το έκτο στη φανέλα» να γεμίζει τον... εναέριο χώρο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θα περιμένουν πολύ ακόμα, μέχρι το αεροπλάνο που μεταφέρει την ομάδα του Ομπράντοβιτς κάνει την εμφάνισή του σε αυτόν.

03:10 - Όλο τον... εξοπλισμό που απαιτείται για να κάνουν «τη νύχτα μέρα» έχουν προβλέψει να φέρουν μαζί τους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! Ήδη περιμετρικά του χώρου απ' όπου θα περάσει το πούλμαν έχουν τοποθετηθεί κάποιες μικρές βάσεις εκτόξευσης πυροτεχνημάτων! Μην εκτοξεύσουν και κανένα πύραυλο, μόλις εμφανιστούν ο Ομπράντοβιτς και οι υπόλοιποι πρωταθλητές Ευρώπης!

02:57 - Στην παρέα έχουν προστεθεί εδώ και ώρα και αρκετοί από τους... ακράτητους, που βγήκαν από νωρίς για να πανηγυρίσουν στην Ομόνοια (δείτε εδώ πώς). Το πανηγύρι ανάβει όλο και περισσότερο, ενώ διακόπτεται ενίοτε με κάποιες μικρές... παρελάσεις των Σπανούλη και Σχορτσιανίτη από το στόχαστρο των "πράσινων" οπαδών.

02:45 - Οι πρώτοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν βρεθεί στη Βαρκελώνη έφτασαν με πτήσεις τσάρτερ και δεν έχασαν καθόλου χρόνο, πριν προστεθούν σ' αυτούς που έχουν συγκεντρωθεί στα Σπάτα και συνεχίσουν όλοι μαζί τις προσπάθειες να κλείσουν... το λαιμό τους!

02:40 - Όσο νυχτώνει, ο... αριθμός του κόσμου μεγαλώνει! Οι φίλοι των "πράσινων" -που πρέπει τώρα να ξεπερνούν τις 2000- έχουν αρχίσει να ζεσταίνονται για τα καλά, αποθεώνοντας πλέον τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ανανεώνοντας από τώρα το ραντεβού για το έβδομο στην Πόλη!

02:25 - Ένα τεράστιο πανό με το περιγραφικό «Για όσα μου 'χεις προσφέρει, σ' ευχαριστώ, Πανάθα μου"» έχουν κρεμάσει -ανάμεσα σε άλλα- οι οπαδοί των «πράσινων».

02:21 - Όλο και... πρασινίζει η περιοχή μπροστά από την έξοδο 7, όπου αναμένεται να περάσει το πούλμαν των πρωταθλητών Ευρώπης. Περισσότεροι από 1.500 οπαδοί έχουν συγκεντρωθεί ήδη, πετώντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα για τον Παναθηναϊκό και το έκτο αστέρι στη φανέλα. Ο Ολυμπιακός, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν λείπει από τη... θεματολογία.

02:10 - Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι «πράσινοι» αναχώρησαν περίπου στη 01:00 από τη Βαρκελώνη -κάτι που σημαίνει ότι θα αφιχθούν σίγουρα μετά τις 03:30 στην Αθήνα. Η πληροφορία δεν πτόησε φυσικά τους φίλους του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο, ενώ -όπως φαίνεται και από την προσέλευση- δεν αποθάρρυνε και κανέναν απ' όσους είχαν σκοπό να βρεθούν στο «Ελ. Βενιζέλος».

01:52 - Από την πύλη των εμπορευμάτων -και όχι από εκείνη των αφίξεων, όπως συνηθιζόταν στο παρελθόν- θα γίνει η έξοδος της πράσινης αποστολής από το αεροδρόμιο. Η έντονη παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους γύρω από το αεροδρόμιο φροντίζει να καθοδηγεί του φίλους του Παναθηναϊκού που συρρέουν συνεχώς για το πώς θα φτάσουν στο σημείο.

Πηγή: sport-fm.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/166751/ekanan-ti-nuhta-mera-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |