ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Το Contra.gr στην υποδοχή του Παναθηναϊκού (VIDEOS) /

Το Contra.gr στην υποδοχή του Παναθηναϊκού (VIDEOS)



Tην αποθέωση από χιλιάδες κόσμου γνώρισε η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού τα ξημερώματα στο "Ελ.Βενιζέλος". Το Contra.gr ήταν εκεί. Αποκλειστικά videos.

Σχετικά links
Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ-Αβίβ
Παναθηναϊκός-Μακάμπι 78-70 (videos)
Ευρωλίγκα - Παναθηναϊκός
Το όγδοο ευρωπαϊκό του Ομπράντοβιτς (vid)
Ευρωλίγκα - Παναθηναϊκός
MVP και του φάιναλ φορ ο Διαμαντίδης (vid)
Ευρωλίγκα - Παναθηναϊκός
Tα videos του πρωταθλητή Ευρώπης
Ευρωλίγκα - Παναθηναϊκός
Διαμαντίδης: "Περήφανος και χαρούμενος για όλους" (videos)
Ευρωλίγκα - Παναθηναϊκός
Ομπράντοβιτς: "Είμαι ερωτευμένος με το μπάσκετ"
Ευρωλίγκα - Παναθηναϊκός
Πανηγύρια στην Ομόνοια (pics)

Περισσότεροι από 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν την υπομονή να περιμένουν μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας για να αποθεώσουν την αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης.
Το πλήθος άρχισε να συρρέει στο χώρο του αεροδρομίου πολύ νωρίς και παρά το προχωρημένο της ώρας ο ενθουσιασμός, τα βεγγαλικά και τα συνθήματα δεν έλειψαν. Το αεροπλάνο που μετέφερε τους θριαμβευτές της Βαρκελώνης προσγειώθηκε περίπου στις 3:45.
Μόλις το πούλμαν στο οποίο εν τω μεταξύ επιβιβάστηκε η αποστολή έκανε την εμφάνισή του στο χώρο της υποδοχής (περίπου στις 4:35), οι φίλοι του Παναθηναϊκού ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και συνθήματα. Την τιμητική τους είχαν ο πρωτομάστορας της επιτυχίας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο αρχηγός, Δημήτρης Διαμαντίδης.
Και οι υπόλοιποι όμως δεν αγνοήθηκαν. Κάθε άλλο. Το πούλμαν σταμάτησε μπροστά το πλήθος και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ένας προς ένας, αποθεώθηκαν με ξεχωριστό σύνθημα.
Πιο εκδηλωτικός απ' όλους ο Μάικ Μπατίστ ο οποίος έδινε το ρυθμό στα συνθήματα και τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες. Από την πλευράς τους, οι...πρωτάρηδες σε τέτοιες καταστάσεις Σάτο, Καλάθης, Καϊμακόγλου και Βουγιούκας απολάμβαναν τις στιγμές.
Ηταν, δε τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός που κάποιοι θερμόαιμοι επιχείρησαν να μπουν μέσα στο πούλμαν αλλά συγκρατήθηκαν από τους υπόλοιπους. Το σκηνικό ολοκληρώθηκε με συνθήματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ.

































ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ:
Η Αττική οδός ζει στο παλμό του Παναθηναϊκού καθώς δίκυκλα και αυτοκίνητα σπεύδουν στο αεροδρόμιο.
Μάλιστα, για τη διευκόλυνση του κοινού ένα από τα φορτηγά της εταιρίας που εκμεταλλεύεται το δρόμο γράφει στο πίσω μέρος του: "Παναθηναϊκός, πύλη 7".
Στο χώρο της υποδοχής υπάρχουν ήδη 150 άτομα που τραγουδούν παρά το προχωρημένο της ώρας. Μάλιστα έχουν κρεμάσει και το πρώτο πανό που γράφει: "Πανάθα, σ' ευχαριστώ για ό,τι έχεις κάνει για μένα".
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 4:00. Οπότε και εσείς που τώρα διαβάζετε αυτές τις γραμμές που γράφονται στις 2:40 μπορείτε να δώσετε το παρών.
Η ώρα είναι 2:45 και το συγκεντρωμένο πλήθος έχει φτάσει τα 1000 περίπου. Τα συνθήματα που κυριαρχούν είναι δύο: "Πρωτάθλημα μεσ' το Παλέ", "και στην Πόλη θα είναι ωραία με το έβδομο παρέα". Για τους μη γνωρίζοντες το φάιναλ φορ του 2012 θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.
Τα υβριστικά συνθήματα, δυστυχώς, δεν λείπουν. Βασίλης Σπανούλης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης οι αποδέκτες.
Σαν να πάτησε...γκάζι στο αέρα το αεροσκάφος που μεταφέρει την αποστολή του Παναθηναϊκού στα πάτρια εδάφη. Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι η άφιξη θα πραγματοποιηθεί στις 3:40.
Ωρα 3:50. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε και η αποστολή αναμένεται να εμφανιστεί μπροστά το πλήθος σε λίγα λεπτά.
Ενα πρόβλημα με τις αποσκευές καθυστέρησε λίγο τη στιγμή της αποθέωσης.
Λίγο μετά τις 4:30 η αποστολή έκανε την εμφάνισή της και η νύχτα έγινε μέρα στο χώρο του αεροδρομίου. ΠΗΓΗ: contra.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |