ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >’ρωμα αρχαίου θεάτρου στο Ελ. Βενιζέλος /

’ρωμα αρχαίου θεάτρου στο Ελ. Βενιζέλος



Οι επισκέπτες του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος είχαν την τύχη να ζήσουν μια μοναδική και ευχάριστη εμπειρία χθες το πρωί, καθώς η αίθουσα της εισόδου «1» πλημμύρισε με άρωμα αρχαίου θεάτρου.

Στην είσοδο του αεροδρομίου είχε στηθεί μια αυτοσχέδια σκηνή και τέσσερις νέοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί, έφεραν τη μαγεία του Εθνικού Θεάτρου με την παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά.

Κοινό τους, οι μαθητές της Β’ τάξης του Λυκείου Σπάτων και φυσικά τους ταξιδιώτες που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν παράσταση του Εθνικού , λίγο πριν ξεκινήσουν για τους προορισμούς τους.

Η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Διεθνούς Αερολιμένα για τα 10 χρόνια λειτουργίας του αεροδρομίου που τιτλοφορείται: «Ευχές από την τέχνη και από τον πολιτισμό».

Οι παραστάσεις της «Αντιγόνης» του Εθνικού Θεάτρου πρόκειται να παρουσιαστούν και σε νηπιαγωγεία της Αθήνας, μετρώντας ήδη 40 παραστάσεις σε σχολεία της Αττικής.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/164165/aroma-arhaiou-theatrou-sto-el-venizelos/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |