ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Ένα βότσαλο στη λίμνη του θεάτρου Γκλόρια /

Ένα βότσαλο στη λίμνη του θεάτρου Γκλόρια



Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στην Αθήνα, στο Θέατρο Γκλόρια, η κωμωδία των Α. Σακελλάριου – Χ. Γιαννακόπουλου «Ένα βότσαλο στη λίμνη» σε σκηνοθεσία Παύλου Χαϊκάλη, από τις 29 Απριλίου θα φιλοξενηθεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στο Regency Casino Thessaloniki.

Η έναρξη των παραστάσεων θα γίνει την Παρασκευή 29 Απριλίου και ώρα 22:00.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Παρασκευή: βραδινή 22:00
Σάββατο: απογευματινή: 18:30 και βραδινή 22:00
Κυριακή: απογευματινή 20:00

Η υπόθεση του έργου
Το έργο διαδραματίζεται στην Αθήνα του 1952. Ο Επιχειρηματίας Μανώλης Σκουντρής είναι ένας πιστός και καλός σύζυγος. Έχει όμως ένα φοβερό ελάττωμα και αυτό είναι η τσιγγουνιά του. Η σύζυγός του Βέττα τον αγαπάει και υπομένει, αλλά πολλές φορές την φθάνει στα όρια της. Ο Σκουντρής έχει συνέταιρο τον Γιώργο, που τρελαίνεται για τον ποδόγυρο.

Μια μοιραία σύμπτωση, γίνεται η αιτία που αλλάζει την καθημερινότητα της οικογένειας Σκουντρή και αποδεικνύει πώς οι αληθινές αξίες υπάρχουν δίπλα μας, αλλά πολλές φορές τις αγνοούμε, γιατί απλά τις θεωρούμε δεδομένες.

Αρκεί όμως ένα βότσαλο για να ταράξει την ακύμαντη οικογενειακή λίμνη; Την απάντηση θα την βρούμε μέσα από την παράσταση που υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές ψυχαγωγίας και αυτογνωσίας, γιατί τα χρόνια μπορεί να περνάνε γρήγορα αλλά οι πραγματικές αξίες παραμένουν αναλλοίωτες.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/154757/ena-votsalo-sti-limni-tou-theatrou-gloria/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |