ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Los maestros de tango… στην Αθήνα! /

Los maestros de tango… στην Αθήνα!



Δημοσιεύθηκε: 13.04.11 05:00
Το 8ο φεστιβάλ Τangogreece και το θέατρο Badminton παρουσιάζουν το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα “Los maestros de Tango”. Το ελληνικό κοινό θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να απολαύσει ενα ολοκληρωμένο θέαμα, όπου οι αυθεντικές εκτελέσεις αργεντίνικου τάνγκο μιάς «orchesta tipica» συνομιλούν με εξαιρετικής ποιότητας χορό σε μία παράσταση που πραγματικά συγκλονίζει!
Το μουσικοχορευτικό σχήμα απαρτίζουν πέντε διεθνούς φήμης ζευγάρια Αργεντίνων χορευτών καθώς και η 9μελής ορχήστρα Sabor a Tango που αποτελείται από 3 bandoneon (ο ήχος των τριων μπαντονεόν ακούγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα), 4 βιολιά , πιάνο και κοντραμπάσο.
Τα παραπάνω ζευγάρια που ξεκινούν την περιοδεία τους στα φεστιβάλ της Ευρώπης στις αρχές κάθε Μάρτη και την ολοκληρώνουν στα τέλη κάθε Οκτώβρη πλαισιώνουν την ορχήστρα και μεταδίδουν στους παρεβρισκομένους τη μαγεία και το πάθος του αργεντίνικου τάνγκο. Με τη χορευτική τους δεινότητα και εμπειρία ερμηνεύουν το μουσικό άκουσμα και το μετατρέπουν σε κίνηση υψηλής τεχνικής, απαράμμιλης αισθητικής και θεατρικότητας .
Το Tango του σήμερα και του τότε, με 19 χορευτές και μουσικούς επί σκηνής, θα παρουσιαστεί σε δύο μοναδικές παραστάσεις στο θέατρο Badminton στις 13 και 14 Μαϊου. ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr Link:[http://www.gossip-tv.gr/story/95070/los-maestros-de-tango%E2%80%A6-sten-athena/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |