ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Μάτος: Έχω ανασφάλεια… /

Μάτος: Έχω ανασφάλεια…



Στην Αθήνα αναμενόταν τα ξημερώματα της Τρίτης (29/3) ένας εκ των εκπροσώπων του Μαρσέλο Μάτος, προκειμένου να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό για το μέλλον του πελάτη του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να μείνει στην Μποταφόγκο και αυτό φάνηκε με τις δηλώσεις του στη ''SportDay'': «Θα ήθελα να μείνω στη Βραζιλία. Στον Παναθηναϊκό έχω την ανασφάλεια ότι, στην περίπτωση που γυρίσω, θα πρέπει να ξεκινήσουν όλα από την αρχή», είπε, μεταξύ άλλων, ενώ «κάρφωσε» τον Χενκ Τεν Κάτε.

Ο 27χρονος μέσος έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, ωστόσο, τη δεύτερη χρονιά με τον Χενκ Τεν Κάτε, όπως εξομολογείται, έζησε έναν εφιάλτη. Αυτός ήταν, μάλιστα, ο λόγος που έφυγε, αφού, παρά το γεγονός ότι ήταν παίκτης πρώτης γραμμής των «πρασίνων», ο Ολλανδός τεχνικός δεν του έδειξε εμπιστοσύνη.

«Μου άρεσε πολύ η διαμονή μου στην Ελλάδα, αλλά είχα προβλήματα με τον Ολλανδό προπονητή και δεν μπορούσα να παίξω. Γύρισα στη Βραζιλία και έπρεπε να προσαρμοστώ εκ νέου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αλλά και στη γενικότερη κατάσταση, λόγω της οικογένειάς μου».

Προτεραιότητα του Μάτος είναι να μείνει στη Βραζιλία, ωστόσο, αν χρειαστεί να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Μάλιστα, έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

«Μου αρέσει πολύ, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Μποταφόγκο. Θα ήθελα να μείνω στη Μποταφόγκο, αλλά μου αρέσει ο Παναθηναϊκός και η εξέδρα του. Αν γυρίσω στην Ελλάδα, θα το κάνω με ευχαρίστηση και όχι με λύπη ή γκρίνια».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, όμως, θέλει, φυσικά, αν επιστρέψει, να αγωνίζεται. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ανασφάλεια που έχει δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός στον Μάτος, ο οποίος είναι πιθανό να κληθεί να μετακινηθεί και να αλλάξει εκ νέου περιβάλλον.

«Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, έχω την ανασφάλεια ότι αν επιστρέψω, θα πρέπει να ξεκινήσω τα πάντα από την αρχή».

Μάνατζερ του 27χρονου χαφ θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με ανθρώπους της διοίκησης του «τριφυλλιού», για να διαφωτιστεί το μέλλον του. Ο δανεισμός του Μάτος στη Μποταφόγκο εκπνέει το καλοκαίρι, ενώ με τους «πράσινους» έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

«Ο ατζέντης μου πρέπει να είναι, ήδη, στην Ευρώπη για να λύσει το θέμα. Αν δεν μπορέσω, πάντως, να συνεχίσω στη Βραζιλία, θα γυρίσω χαρούμενος, κυρίως λόγω της κερκίδας. Τον πρώτο χρόνο ήμουν πολύ χαρούμενος, αλλά τον δεύτερο ήμουν πολύ στεναχωρημένος και εκνευρισμένος, οπότε έπρεπε να έρθω στην πατρίδα μου, για να αναρρώσω τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και ψυχολογικά».

Το μέλλον του Μάτος θα ξεκαθαρίσει σύντομα, όπως τόνισε. Πρόσφατα, δημοσιεύματα στη Βραζιλία, έκαναν λόγο για σχέδιο της Μποταφόγκο να τον κρατήσει, ετοιμάζοντας πρόταση στην ελληνική ομάδα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όμως, δήλωσε ότι άπαντες περιμένουν να μάθουν τι έχουν να πουν οι «πράσινοι» και κατόπιν να δουν τι θα κάνουν.

«Πιστεύω ότι σε δέκα μέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα. Εξαρτάται, πάντως, πολύ από τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν».

Πηγή: sport-fm.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/145999/matos-eho-anasfaleia/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |