ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Κανένας λόγος ανησυχίας για επεισόδια στο Καραϊσκάκη /

Κανένας λόγος ανησυχίας για επεισόδια στο Καραϊσκάκη



Τα επεισόδια που σημάδευσαν τη φιλική αναμέτρηση της Λιθουανίας με την Πολωνία την Παρασκευή στο Κάουνας προκάλεσαν ανησυχία για την παρουσία 1.500 οπαδών της τελευταίας στον αποψινό αγώνα με την Ελλάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30). Ένας Πολωνός, ο Μικολάι Ζαντκόφσκι, ο οποίος θα εργαστεί απόψε στην ασφάλεια του γηπέδου, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και καθησύχασε τους πάντες πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Η αστυνομία και η εταιρεία σεκιούριτι στην οποία εργάζομαι είναι καλά προετοιμασμένες. Γνωρίζουμε πως έγιναν επεισόδια την Παρασκευή στο Κάουνας ανάμεσα σε οπαδούς της Λιθουανίας και της Πολωνίας, αλλά δεν περιμένουμε να γίνουν εδώ επεισόδια. Όλα είναι υπό έλεγχο και σας διαβεβαιώνω πως δεν θα γίνει τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν έχω εργαστεί ποτέ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά είμαι καλά εκπαιδευμένος», τόνισε.

Όσο για το πώς… βρέθηκε στην Ελλάδα, είπε: «Ήρθα στην Ελλάδα πριν από πέντε χρόνια με την οικογένειά μου για να βελτιωθεί η οικονομική μας κατάσταση. Ήρθαμε στην Αθήνα, αλλά δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικής κρίσης και δεν υπάρχουν δουλειές. Αν δεν γνωρίζεις την ελληνική γλώσσα είναι δύσκολο. Ακόμη προσπαθώ να τη μάθω, αλλά βλέπω πρόοδο και μπορώ να επικοινωνήσω. Ο πατέρας μου επίσης εργάζεται σαν φρουρός, ενώ η μητέρα μου καθαρίζει σπίτια. Τα βγάζουμε πέρα».

Δείτε το βίντεο...



Πηγή: sport-fmΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/146144/kanenas-logos-anisuhias-gia-epeisodia-sto-karaiskaki/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |