ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >Ένας φόνος και πέντε ληστείες από την συμμορία των Αλβανών /

Ένας φόνος και πέντε ληστείες από την συμμορία των Αλβανών



Άλλες πέντε ένοπλες ληστείες είχε στο ενεργητικό της η σπείρα των πέντε Αλβανών κακοποιών, που εξαρθρώθηκε μετά την αιματηρή καταδίωξη στην εθνική οδό κοντά στην Θήβα. Μεταξύ αυτών ήταν και η «διπλή» ληστεία στην Εθνική τράπεζα και τα ΕΛ.ΤΑ. στην Πελασγία Φθιώτιδας στις 3 Φεβρουαρίου, όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κακοποιοί βαρύνονται και με την δολοφονία ενός ομοεθνούς τους.

Το έγκλημα είχε γίνει στις 17 Μαΐου του 2010 στην Καρδίτσα, με θύμα έναν 34χρονο Αλβανό που είχε βρεθεί δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό του. Ένα μήνα αργότερα, η έρευνα οδήγησε σε έναν από τους συλληφθέντες, ο οποίος όταν εκδόθηκε το ένταλμα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας τραυματισμένος από σφαίρες και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους!

Η σύλληψη των δύο 28χρονων Αλβανών και των συνεργών τους, ενός 27χρονου και ενός 26χρονου, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του ομοεθνούς τους στην καταδίωξη, οδήγησε στην εξιχνίαση πέντε ληστειών που είχαν διαπράξει με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά. Εκτός από την «διπλή» ληστεία στην Πελασγία, η σπείρα είχε ληστέψει την Εθνική τράπεζα στο Μώλο Φθιώτιδας στις 20 Ιανουαρίου, την Αγροτική τράπεζα στις Λιβανάτες Φθιώτιδας στις 7 Ιανουαρίου και την Εθνική τράπεζα στο Περιστέρι στις 21 Δεκεμβρίου όπου μάλιστα κατά τη διαφυγή τους είχαν πυροβολήσει εναντίον των περιπολικών της Αστυνομίας. ΠΗΓΗ: protothema.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |