ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >Κορυφαίος Έλληνας υπουργός με Η1Ν1; /

Κορυφαίος Έλληνας υπουργός με Η1Ν1;



Δημοσιεύθηκε: 17.02.11 10:10
Ακόμα και την κυβέρνηση χτύπησε ο ιός της νέας γρίπης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης προσεβλήθη από τον ιό, καθώς ο Η1Ν1 δεν κάνει... εξαιρέσεις ούτε στους υπουργούς.
Πριν από μία εβδομάδα, ο Γιάννης Ραγκούσης ένιωσε αδιαθεσία, χωρίς να τον ανησυχήσει ιδιαίτερα. Στη συνέχεια όμως ανέβασε πυρετό. Κάπως έτσι έβγαλε και τη σύσκεψη με τους δημάρχους Αθήνας και Πειραιά, πριν δυο μέρες. Οι μέρες περνούσαν, ο πυρετός δεν έπεφτε, ψιλιάστηκε την υπόθεση, έκανε χθες το τεστ και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό.
Ο υπουργός Εσωτερικών θα απουσιάσει από τα καθήκοντά του μέχρι και την Παρασκευή, θα εκμεταλλευθεί και το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστεί στο σπίτι του στον Χολαργό ακολουθώντας και σχετική φαρμακευτική αγωγή, ενώ την Δευτέρα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.
Πάντως, ο Γιάννης Ραγκούσης περνάει με ήπιο τρόπο την αρρώστια, όπως δηλαδή και η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Για αυτό και δεν πρέπει να συντρέχει κανένας πανικός. Ωστόσο, γεγονός είναι ότι η χώρα μετράει ήδη 74 νεκρούς, πάνω από 100 άτομα παραμένουν στην εντατική και σε γενικές γραμμές η νέα γρίπη «θερίζει». Όπως γίνεται αντιληπτό, στα νοσοκομεία έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός... πηγή:star ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |