ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 2-2011 >Έμφραγμα με τις απεργίες στην υγεία /

Έμφραγμα με τις απεργίες στην υγεία



Κινητοποιήσεις διαρκείας αποφάσισαν οι γιατροί, εμμένοντας στη θέση τους για απόσυρση του πολυνομοσχεδίου για την Υγεία. Οι γιατροί του ΙΚΑ ανακοίνωσαν απεργίες έως ότου καταργηθεί το νομοσχέδιο ενώ οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά κήρυξαν επαναλαμβανόμενες απεργίες έως την ερχόμενη Πέμπτη, στις οποίες θα συμμετέχουν και οι γιατροί του ΕΣΥ στην υπόλοιπη χώρα για τρεις ημέρες, από την Τρίτη έως τη Πέμπτη.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει κηρύξει 48ωρη απεργία για σήμερα Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος αποφάσισε 48ωρη απεργία την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου, πιθανόν την ερχόμενη Τετάρτη ή την Πέμπτη με συλλαλητήριο και συναυλία έξω από τη Βουλή.

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθήνας και Πειραιά καλούν τους συμβεβλημένους γιατρούς με τα ταμεία του Δημοσίου και των Ελεύθερων Επαγγελματιών να μην δέχονται ασφαλισμένους του ΙΚΑ, ενάντια στην απόφαση των υπουργείων Εργασίας και Υγείας. Μάλιστα, τα μέλη των Συλλόγων έκαναν λόγο ακόμη και για πειθαρχικές ευθύνες.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |