ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 1-2011 >Έκθεση έπιπλο και σπίτι 2011 /

Έκθεση έπιπλο και σπίτι 2011



Στην αρχή της άνοιξης, την εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2011 ανοίγει για 30η φορά τις πύλες της από 12 έως 20 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι).



Τα μεγαλύτερα ονόματα, στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού, θα παρουσιάσουν, για εννέα συνεχείς ημέρες, τις πιο όμορφες δημιουργίες τους, προσφέροντας στο κοινό τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σπιτιού αλλά και είδη εξοπλισμού σπιτιού όπως είδη ψύξης και θέρμανσης, φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για μια μοντέρνα κατοικία.

Τα εκθέματα θα αφορούν προϊόντα από το χώρο του επίπλου και της διακόσμησης όπως έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού, στρώματα, υφάσματα, φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα, προϊόντα από τη δόμηση και τον οικιακό εξοπλισμό όπως πόρτες, κουφώματα, πέργκολες, ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα, είδη οικιακής χρήσης, τζάκια, παροχή υπηρεσιών (διακοσμητές κλπ).

Για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ θα παρουσιαστεί ειδικός τομέας όπου θα εκτίθενται έπιπλα που αγγίζουν ιδιαίτερες προτιμήσεις τόσο σε επίπεδο design όσο και σε επίπεδο υλικών.

Εν όψει της εφαρμογής του ΚΕΝΑΚ και της έναρξης του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», δεν θα μπορούσε να επιλεγεί πιο κατάλληλη στιγμή για την παρουσίαση του «ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ». Εταιρείες δόμησης θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές εξοικονόμησης ενέργειας, χωρίς φυσικά να υπολείπονται σε αισθητική και ποιότητα ενώ ένα πραγματικό πράσινο σπίτι θα χτιστεί για τους επισκέπτες στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου.

Η προνομιακή θέση του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο
(Έξοδος Αττικής Οδού, κοντινός σταθμός ηλεκτρικού, πολλές γραμμές λεωφορείων
που εξυπηρετούν από/προς πολλές περιοχές της Αθήνας) σε συνδυασμό με την σύγχρονη κατασκευή του και το άνετο parking, έχουν αναγάγει την ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ σε έκθεση θεσμό και εγγυώνται μια διοργάνωση επιτυχημένη, όπως πολύ καλά η ΡΟΜΒΟΣ ξέρει να υλοποιεί.

Οι 40.000 επισκέπτες που επισκέπτονται την έκθεση επιβεβαιώνουν την επιτυχία
της πιστοποιώντας εκ των προτέρων ότι και η φετινή ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ, θα αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον χώρο του επίπλου και του εσωτερικού design.

Go design με ειδικές προτάσεις

Εκτός από τους εμπόρους επίπλων, η ΕΠΙΠΛΟ DESIGN 2011 δίνει έμφαση στη συστηματική και μεθοδευμένη προσέγγιση νέων τμημάτων αγοράς αλλά και στην στην προσέλκυση αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, επαγγελματιών ξενοδοχείων και εστίασης αλλά και βιομηχανικών σχεδιαστών.

Για το λόγο αυτό και ακολουθώντας καινοτόμα ευρωπαϊκά πρότυπα, στα πλαίσια της έκθεσης ΕΠΙΠΛΟ DESGIN αναπτύσσεται το ειδικό showroom “go design” όπου σε ένα ειδικά σχεδιασμένο showroom, θα εκτίθενται ιδιαίτερες προτάσεις σχεδιασμού.


Οι κατηγορίες των εκθετών του go design αφορούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη του σχεδιασμού και της κατασκευής όπως:

• Κατασκευαστές και εισαγωγείς προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, που θα συμμετέχουν ως εκθέτες στην ΕΠΙΠΛΟ DESIGN 2011 και που επιθυμούν να προβάλλουν κάποια προϊόντα τους που ξεχωρίζουν σε επίπεδο αισθητικής και design ή χαρακτηρίζονται από κάποια ιδιαιτερότητα

• Γραφεία βιομηχανικού σχεδιασμού που έχουν σχεδιάσει και επιθυμούν να παρουσιάσουν προϊόντα ιδιαίτερου σχεδιασμού και χρήσης υλικών.

• Εταιρίες υλικών επίπλου εξαιρετικής και ιδιαίτερης αισθητικής.

Ραντεβού λοιπόν στην 30η Έκθεση Ιδεών για πιο όμορφο σπίτι, την ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ από 12 έως 20 Φεβρουαρίου στο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι). ΠΗΓΗ :cosmo.gr
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |